x

Valitse kielesi

VOITA POWER RANGERS -KARATELEIRI

Kyllä, pitää paikkansa! Ota Power Up -peli haltuusi, niin voit voittaa ainutlaatuisen POWER RANGERS -karateleirin. Palkinto sisältää matkan leiripaikkaan ja majoituksen.

Pelaa ja voita!

valikko

kielet



TIETOSUOJA-
JA YKSITYISYYSILMOITUS

Tämä tietosuoja- ja yksityisyysilmoitus koskee Power Your Day -kilpailua.

Joidenkin maiden tietosuojamääräysten vaatimusten mukaisesti tässä ilmoituksessa esitetään, kuka on vastuussa tietojesi keräämisestä, mitä henkilötietoja kerätään ja miten ne käsitellään, mitkä ovat käsittelyn tarkoitukset ja oikeudellinen perusta, miten pitkään säilytämme henkilötietoja, mitä oikeuksia sinulla, miten henkilötietoihin saa pääsyn ja mistä saa lisätietoja.

1. Yleistä

Panasonic Energy Europe NV, Brusselsesteenweg 502, 1731 Zellik, Belgia, rekisteröintinumero 0414.688.361, tarjoaa yksittäisille henkilöille Power Your Day -kilpailun (”kilpailu”), joka on käynnissä 15.4.2021–30.12.2021.

Power Your Day -kilpailu on tarjolla vain yksittäisille henkilöille, jotka asuvat seuraavissa maissa: Alankomaat, Albania, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Norja, Pohjois-Makedonia, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Turkki, Ukraina, Unkari, Venäjä, Viro.

Kilpailua hallinnoi kolmannen osapuolen palveluntarjoaja, BBC Ark bv, Koningin Astridlaan 185, 9000 Gent, Belgia.

Kaikki muut kilpailun osallistumisedellytykset ovat nähtävissä kilpailusäännöistä.

2. Kuka on vastuussa henkilötietojesi keräämisestä?

Panasonic Energy Europe NV riippumattomana rekisterinpitäjänä (jäljempänä ”Panasonic”) on vastuussa henkilötietojesi keräämisestä. Lisätietojen saaminen – ks. osio 6 alta.

3. Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus ja oikeudellinen perusta?

Panasonic käsittelee henkilötietojasi (jotka mainitaan alla) kilpailun hallinnointia varten.

Henkilötietojasi käsitellään suostumuksen perusteella. Kilpailun osallistujille tiedotetaan tästä käsittelystä ja heitä pyydetään aktiivisesti rastittamaan ruutu (”Hyväksyn henkilötietojani käytön tämän kilpailun hallinnointiin niihin sovellettavan tietosuojakäytännön mukaisesti”) ennen kilpailuun osallistumista, kuten yleisessä tietosuoja-asetuksessa (GDPR) vaaditaan. Käsittely sisältää vain rajallisia ja tarpeellisia tietoja. Henkilötietoihin on pääsy vain tiedonsaantitarpeen perusteella.

4. Mitä henkilötietoja kerätään ja miten ne käsitellään?

Henkilötiedot

Kaikilta osallistujilta kerätään seuraavat henkilötiedot: nimimerkki, etunimi, sähköpostiosoite, IP-osoite ja asuinmaa.

Kaikilta kilpailun voittajilta kerätään seuraavat henkilötiedot: sukunimi, osoite, puhelinnumero, syntymäaika.

Miten henkilötietoja käsitellään?

Henkilötietojasi säilytetään tietokannassa, joka sijaitsee Panasonic Energy Europe NV:n ja BBC Ark bv:n isännöimillä ja ylläpitämillä palvelimilla Irlannissa. BBC Ark bv on solminut Panasonicin kanssa sopimusoikeudelliset sitoumukset henkilötietojesi turvaamiseksi. BBC Ark bv on sitoutunut tiukkojen tietosuoja- ja tietoturvakäytäntöjen ylläpitämiseen.

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa ulkopuolisille palveluntarjoajille (esim. sähköpostien lähettämiseksi) niiltä osin kuin se on tarpeen kilpailun hallinnointia varten. BBC Ark bv on tehnyt näiden ulkopuolisten tahojen kanssa sopimukset, joissa ne velvoitetaan suojaamaan henkilötietosi.

BBC Ark bv voi jakaa Panasonicille seuraavat raportit ja tiedot:

  • Yleiskatsaus kaikista lähetetyistä tiedoista (kaikkien osallistujien kaikki kerätyt henkilötiedot)
  • Kaikkien voittajien kaikki kerätyt henkilötiedot
  • Analyyttiset tiedot sivustosta (Google Analytics -tilastot: sivuston vierailijoiden määrä, istunnot, laitteet, selaimet...)

Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin on tarpeen lainmukaisten, juridisten tai taloudellisten tarpeidemme täyttämiseksi.

5. Mitkä ovat tietosuojalainsäädännön mukaiset oikeutesi?

Saat pääsyn henkilötietoihisi ja voit pyytää niiden oikaisemista sovellettavassa lainsäädännössä esitettyjen ehtojen ja rajoitusten mukaisesti.

Jos asut EU-/ETA-alueella, yleisen tietosuoja-asetuksen (”GDPR”) mukaisiin oikeuksiisi sisältyvät oikeus saada pääsy henkilötietoihisi ja saada kopio niistä, oikeus pyytää virheellisten henkilötietojen oikaisemista tai päivittämistä ja oikeus vastustaa tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä GDPR:ssä esitettyjen ehtojen mukaisesti. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tietyissä olosuhteissa. Lisäksi sinulla on oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen tietyissä tilanteissa. Kyseessä on oikeus pyytää meille toimittamiesi henkilötietojen palauttamista jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä oikeus pyytää niiden siirtämistä kolmannelle osapuolelle, kun se on teknisesti mahdollista, meidän estämättä ja omien salassapitovelvollisuuksiesi mukaisesti.

Jos haluat käyttää jotakin edellä mainituista oikeuksistasi tai saada lisätietoja, voit ottaa yhteyttä meihin:

  1. Postitse: Protection of Personal Data, Panasonic Energy Europe NV, Brusselsesteenweg 502, 1731 Zellik, Belgium
  2. Yhteydenottolomakkeella: https://www.panasonic-batteries.com/en/contact/

Vastaamme pyyntöösi ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään kuukauden kuluessa kyseisen pyynnön vastaanottamisesta, ellei pidempi aika ole sallittu sovellettavien tietosuojalakien mukaan.

Edellä esitettyjen oikeuksiesi lisäksi voit tehdä valituksen toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos et ole tyytyväinen siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi.

6. Kehen voin ottaa yhteyttä, jos haluan lisätietoja?

  1. Postitse: Protection of Personal Data, Panasonic Energy Europe NV, Brusselsesteenweg 502, 1731 Zellik, Belgium
  2. Yhteydenottolomakkeella: https://www.panasonic-batteries.com/en/contact/