ОСВОЈТЕ ПОЈАВУВАЊЕ ВО СЕРИЈАТА POWER RANGERS

Ова Ви е шансата! Испратете ни кратко видео и можете да се појавите како статист во серијата POWER RANGERS. Обезбедени се летови до егзотичните места на снимање и сместување.

Win!

мени

јазици

Каков МОЌЕН РЕНЏЕР сте
во секојдневниот живот?

Креирајте кратко видео што ги истакнува вашите вештини за POWER RANGER
и можете да освоите учество во телевизиската серија.

Добијте ја вашата улога

Откријте го
скриениот акционен херој во вас!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Добијте ја вашата улога

Освојте награди

Поставете видео за да го освоите своето место во серијата POWER RANGERS, како и многу други награди. Секој месец имате нова можност за освојување подароци од POWER RANGERS и Panasonic.

Видете ги сите награди

Освојте награди

Поставете видео за да го освоите своето место во серијата POWER RANGERS, како и многу други награди. Секој месец имате нова можност за освојување подароци од POWER RANGERS и Panasonic.

Видете ги сите награди