x

Ве молиме изберете го вашиот јазик

ОСВОЈТЕ УЧЕСТВО ВО КАРАТЕ-КАМПОТ POWER RANGERS

Да, така е! Усовршете ја играта Power Up и добијте шанса да освоите ексклузивно учество во карате-кампот POWER RANGERS. Тука се вклучени патување до кампот и сместување.

Играјте и освојте!

мени

јазици

Ослободете го МОЌНИОТ РЕНЏЕР во вас

Покажете ни ги вашите вештини во играта Power Up!
Вашата шанса да го освоите вашето место во карате-кампот POWER RANGERS.
Или ќе однесете дома една од месечните награди?

Играјте и освојте

Освојте ексклузивни награди

Секој месец имате нова можност за освојување подароци од POWER RANGERS и Panasonic.

Откријте ги сите награди

Еве како да играте Power Up!

  • Чекор 1

    Управувајте со вашиот МОЌЕН РЕНЏЕР со лентата за празно место или со допир на екранот на вашиот мобилен телефон

  • Чекор 2

    Соберете колку што можете повеќе батерии

  • Чекор 3

    Поднесете го резултатот еднаш месечно и можете да освоите неверојатни награди

ИГРАЈТЕ И ОСВОЈТЕ

Високи резултати: October 2021 година

Играјте Power Up и бидете први!

Прекар
Држава
Резултат
Byron003
Италија
4750
Byron
Италија
4750
Lifragio
Италија
4750
скокнете на 1-во место!