x

Ве молиме изберете го вашиот јазик

ОСВОЈТЕ УЧЕСТВО ВО КАРАТЕ-КАМПОТ POWER RANGERS

Да, така е! Усовршете ја играта Power Up и добијте шанса да освоите ексклузивно учество во карате-кампот POWER RANGERS. Тука се вклучени патување до кампот и сместување.

Играјте и освојте!

мени

јазици

Соберете колку што можете повеќе батерии

Играјте колку што сакате. Поднесете го вашиот висок резултат еднаш месечно за да освоите неверојатни награди. Среќно, МОЌНИ РЕНЏЕРИ!

Управувајте со вашиот МОЌЕН РЕНЏЕР со лентата за празно место или со допир на екранот на вашиот мобилен телефон