x

Изберете го вашиот јазик

ОСВОЈТЕ ПОЈАВУВАЊЕ ВО СЕРИЈАТА POWER RANGERS

Ова Ви е шансата! Испратете ни кратко видео и можете да се појавите како статист во серијата POWER RANGERS. Обезбедени се летови до егзотичните места на снимање и сместување.

Win!

мени

јазици

гледајте ги вашите конкуренти