x

Изберете го вашиот јазик

ОСВОЈТЕ ПОЈАВУВАЊЕ ВО СЕРИЈАТА POWER RANGERS

Ова Ви е шансата! Испратете ни кратко видео и можете да се појавите како статист во серијата POWER RANGERS. Обезбедени се летови до егзотичните места на снимање и сместување.

Win!

мени

јазици

Олексій

Украина

ОСВОЈТЕ УЧЕСТВО ВО
ТЕЛЕВИЗИСКАТА СЕРИЈА!

Добитникот на главната награда ќе се појави како статист во серијата POWER RANGERS! Обезбедени се летови до егзотичната локација на снимање и сместување додека трае снимањето.

Оди кон натпреварот