x

Изберете го вашиот јазик

ОСВОЈТЕ ПОЈАВУВАЊЕ ВО СЕРИЈАТА POWER RANGERS

Ова Ви е шансата! Испратете ни кратко видео и можете да се појавите како статист во серијата POWER RANGERS. Обезбедени се летови до егзотичните места на снимање и сместување.

Win!

мени

јазици

Mark

Обединето Кралство

ОСВОЈТЕ УЧЕСТВО ВО
ТЕЛЕВИЗИСКАТА СЕРИЈА!

Добитникот на главната награда ќе се појави како статист во серијата POWER RANGERS! Обезбедени се летови до егзотичната локација на снимање и сместување додека трае снимањето.

Оди кон натпреварот