x

Ве молиме изберете го вашиот јазик

ОСВОЈТЕ УЧЕСТВО ВО КАРАТЕ-КАМПОТ POWER RANGERS

Да, така е! Усовршете ја играта Power Up и добијте шанса да освоите ексклузивно учество во карате-кампот POWER RANGERS. Тука се вклучени патување до кампот и сместување.

Играјте и освојте!

мени

јазици

прва награда

Станете вешт
МОЌЕН РЕНЏЕР

Првонаградените победници ќе добијат целосна посета на карате-кампот POWER RANGERS на тајна локација:

  • Вам и на вашиот придружник ќе ви биде понуден 4-дневно патување, со вклучени летови и сместување.
  • Ќе бидете обучени од вешт МОЌЕН РЕНЏЕР што е експерт за карате
  • Ќе се нурнете во светот на POWER RANGERS полн со акција

Дали сте вие еден од среќните добитници на посета на кампот?
Дополнително, 50 второнаградени, исто така, ќе добијат неверојатни награди како награда за нивните напори: POWER RANGERS Dino Fury Morpher и Nerf Ultra AMP да го отстранат секој негативец!

ИГРАЈТЕ И ОСВОЈТЕ
ФИНАЛИСТИ:
МЕСЕЧНИ НАГРАДИ

Секој месец имате нова можност за освојување
подароци од POWER RANGERS и Panasonic.

Погледнете што можете да освоите