x

Изберете го вашиот јазик

ОСВОЈТЕ ПОЈАВУВАЊЕ ВО СЕРИЈАТА POWER RANGERS

Ова Ви е шансата! Испратете ни кратко видео и можете да се појавите како статист во серијата POWER RANGERS. Обезбедени се летови до егзотичните места на снимање и сместување.

Win!

мени

јазици

Ви благодариме
за поставувањето

Вашето видео се обработува, ќе добиете е-порака откако ќе биде готово.

Сега може да ја напуштите страницата.

Погледнете ги вашите конкуренти

Откријте го
скриениот акционен херој во вас!

1

филм

Создајте ваше сопствено видео за да учествувате во натпреварот.

Вашето видео треба да биде:

  • Од 10 секунди - 2 минути
  • Снимено на телефон, камера, со дрон
  • Акција, драма, музика или некој друг вид на видео
  • Вие треба да учествувате во видеото

АЈДЕ, АЈДЕ, АЈДЕ!

2

постави

Користете го формуларот на оваа страница за да го поставите видеото и да ни ги испратите вашите детали.

3

жири

На крајот од натпреварот, жири ќе ги гледа сите пријавени видеа и ќе избере победник.

4

освој

Дали освоивте појавување во серијата POWER RANGERS? Ќе дознаете во април 2021 г.! 25 финалисти исто така ќе добијат награди од POWER RANGERS и Panasonic.

Се случи грешка при поставувањето, освежете ја вашата страница и обидете се повторно.

Вашето видео се телепортира...

Останете на оваа страница, ќе ве информираме кога ќе заврши поставувањето.

Поставете и освојте

Поставете видео*
20 сек - 2 мин / MP4 или MOV / хоризонтално препорачано (16:9) / макс. 500MB