x

Zgjidhni gjuhën tuaj

FITONI PËR TË QENË PJESË E NJË KAMPI TRAJNIMI TË KARATESË POWER RANGERS

Po, e dëgjuat saktë! Zotëroni lojën Power Up dhe jepini një shans vetes për të fituar pjesëmarrje ekskluzive në kampin e trajnimit të karatesë POWER RANGERS. Kjo përfshin një udhëtim në grup dhe fjetjen për një natë.

Luani dhe fitoni

menyja

gjuhët

Lëshoni POWER RANGERS e brendshëm.

Na tregoni aftësitë tuaja në lojën Power Up!
Shansi juaj për të fituar vendin tuaj në kampin e trajnimit të karatesë POWER RANGERS.
Apo do të merrni me vetë në shtëpi një nga çmimet mujore?

Luani dhe fitoni

Fitoni çmime ekskluzive

Çdo muaj ofrohet një shans i ri për të fituar dhurata nga POWER RANGERS dhe Panasonic.

Zbuloni të gjitha çmimet

Kjo është mënyra si mund të fitoni në Power Up!

  • Hapi 1

    Kontrolloni POWER RANGER tuaj, duke përdorin butonin e hapësirës ose duke klikuar mbi ekranin e telefonit tuaj

  • Hapi 2

    Mblidhni sa më shumë bateri që është e mundur

  • Hapi 3

    Dërgoni rezultatin tuaj një herë në muaj për të fituar çmime të mrekullueshme

LUANI DHE FITONI

Rezultate të larta: September 2021

Fuqizohuni dhe merrni kreun!

Pseudonimi
Shteti
Pikët
Niek
Belgjikë
232600
jornduthoo
Belgjikë
191850
Anonim
Anonim
100200
kaloni tek vendi i 1-rë!