x

Zgjidhni gjuhën tuaj

FITONI PËR TË QENË PJESË E NJË KAMPI TRAJNIMI TË KARATESË POWER RANGERS

Po, e dëgjuat saktë! Zotëroni lojën Power Up dhe jepini një shans vetes për të fituar pjesëmarrje ekskluzive në kampin e trajnimit të karatesë POWER RANGERS. Kjo përfshin një udhëtim në grup dhe fjetjen për një natë.

Luani dhe fitoni

menyja

gjuhëtDeklarata e kukive

1. Të përgjithshme

1,1. Kjo deklaratë e kukit ("Deklarata e kukit") zbatohet në uebsajtin https://poweryourday.win.eu.panasonic.com ("Uebsajti"), i administruar nga PANASONIC ENERGY EUROPE NV, regjistruar në Belgjikë me numër 0414.688.361, me seli në adresën Brusselsesteenweg 502, 1731 Zellik, Blegjikë ("Panasonic").

1.2. Deklarata e kukit shpjegon llojet e kukive që përdoren kur ju përdorni uebsajtin. Kur vizitoni uebsajtin, ju merrni një ftesë për të pranuar të gjitha kukit ose të specifikoni pëlqimin tuaj. Nëse nuk jepni pëlqimin tuaj për këtë deklaratë të kukive, ju duhet të ndërpritni përdorimin e mëtejshëm të uebsajtit. Ju keni të drejtë të tërhiqeni në çdo kohë nga konkursi.

1.3. Përdorimi i kukit në këtë uebsajt është pjesë e politikës së përgjithshme të përpunimit të të dhënave tuaja personale në kontekstin e konkursit "Fuqizoni ditën tuaj" të Panasonic, i cili mund të gjendet tek "Mbrojtja e të dhënave dhe Njoftimi për privatësisë" në këtë uebsajt.

2. Lista e kukive

Një kuki është një pjesë e vogël e të dhënave (skedari i tekstit) që një uebsajt, kur vizitohet nga një përdorues, i kërkon shfletuesit tuaj të ruajë në pajisjen tuaj informacionin mbi ju, si preferencat tuaja të gjuhës ose të dhënat e hyrjes. Këto kuki caktohen prej nesh dhe quhen “kuki të palës së parë”. Ne përdorim gjithashtu kuki të palëve të treta, të cilat janë kuki të marra nga një domen i ndryshëm nga domeni i faqes në internet që po vizitoni - për përpjekjet tona për reklamim dhe marketing. Më konkretisht, ne përdorim kuki dhe teknologji të tjera të gjetjes për qëllimet e mëposhtme:

Kuki rreptësisht të nevojshme: Këto kuki janë të nevojshme për funksionimin e uebsajtit dhe nuk mund të çaktivizohen në sistemet tona. Ato zakonisht vendosen vetëm si përgjigje ndaj veprimeve të kryera prej jush që paraqesin një kërkesë për shërbime, siç është përcaktimi i preferencave tuaja të privatësisë, hyrja në llogari ose plotësimi i formularëve. Ju mund të specifikoni që shfletuesi juaj të bllokojë ose t’ju njoftojë për këto kuki, por disa pjesë të sajtit nuk do të funksionojnë më pas. Këto kuki nuk ruajnë asnjë informacion personal të identifikueshëm. Kukit rreptësisht të nevojshme nuk kërkojnë pëlqim.

Kuki Qëllimi Marrësi i të dhënave Fshirja
PHPSESSID Kuki të palës së 1-rë të caktuara nga Panasonic Energy Europe NV, të gjeneruara nga aplikacione të bazuara në gjuhën PHP. Ky është një identifikues me qëllim të përgjithshëm që përdoret për të mirëmbajtur ndryshoret e seancave të përdoruesit. Panasonic Energy Europe NV Kur seanca e shfletimit përfundon
OptanonConsen Kuki të palës së 1-rë të caktuara nga kuki i zgjidhjes së përputhshmërisë nga OneTrust. Ai ruan informacione për kategoritë e kukit që përdor faqja dhe nëse vizitorët kanë dhënë ose tërhequr pëlqimin për përdorimin e secilës kategori. Kjo u mundëson pronarëve të faqes të parandalojnë vendosjen e kukive në secilën kategori në shfletuesin e përdoruesit, kur nuk jepet pëlqimi. Ai nuk përmban asnjë informacion që mund të identifikojë vizitorin e sajtit. Panasonic Energy Europe NV 1 vit
OptanonAlertBoxClosed Kuki të palës së 1-rë e caktuar nga kuki i zgjidhjes së përputhshmërisë nga One Trust. Vendoset pasi vizitorët kanë parë një njoftim të informacionit për kukit dhe në disa raste vetëm kur mbyllin në mënyrë aktive njoftimin. Mundëson që uebsajti të mos ia shfaqë mesazhin një përdoruesi më shumë se një herë. Kuki nuk përmban asnjë informacion personal. Panasonic Energy Europe NV 1 vit
__cfduid Kuki të palës së 3-të e caktuar nga cookiepro.com, e përdorur për të përshpejtuar ngarkimin e faqeve. Cookiepro.com/ Panasonic Energy Europe NV 30 ditë

Kuki të performancës: Këto kuki na lejojnë të llogarisim vizitat dhe burimet e trafikut, në mënyrë që të matim dhe përmirësojmë performancën e faqes sonë. Ato na ndihmojnë të dimë se cilat faqe janë më së shumti dhe më pak të njohura dhe të shohin se si vizitorët lëvizin nëpër faqe. Të gjitha informacionet që mbledhin këto kuki janë të grumbulluara dhe për këtë arsye anonime. Nëse nuk i lejoni këto kuki, ne nuk do të kemi informacion mbi kohën e vizitës suaj në faqen tonë dhe nuk do të jemi në gjendje të monitorojmë performancën e saj.

Kuki Qëllimi Marrësi i të dhënave Fshirja
_gat_UA-121875795-2 Kuki të palës së 1-rë e caktuar nga Google Analytics, ku elementi model në emër përmban numrin unik të identitetit të llogarisë ose uebsajtit e lidhur me të. Google/Panasonic Energy Europe NV Google/Panasonic Energy Europe NV 1 minutë
_gid Kuki të palës së 1-rë e caktuar nga Google Analytics që regjistron një kod ID unik që përdoret për të gjeneruar të dhëna statistikore se si vizitori përdor uebsajtin. Google/Panasonic Energy Europe NV Pas seancës
_ga Kuki të palës së 1-rë e caktuar nga Google Analytics përdoret për të dalluar përdoruesit unikë, duke caktuar një numër të gjeneruar rastësisht si identifikues klienti. Përfshihet në çdo kërkesë të faqes në një sajt dhe përdoret për të llogaritur të dhënat e vizitorëve, seancave dhe fushatave për raportet e analizave të faqeve. Google/Panasonic Energy Europe NV 2 vite

3. Menaxhimi i kukive

3.1 Ju mund të ndryshoni pëlqimin tuaj për kukit në çdo kohë në Qendrën tonë të preferencave të privatësisë.3.2 Ju mund të bllokoni kukit, duke aktivizuar cilësimin në shfletuesin tuaj që ju lejon të refuzoni vendosjen e të gjitha ose disa kukive. Mund të anuloni dhënien e pëlqimit në çdo kohë, duke bllokuar kukit në shfletuesin tuaj.

Lidhje të dobishme:

Sidoqoftë, nëse përdorni cilësimet e shfletuesit tuaj për të bllokuar të gjitha kukit, mund të mos keni mundësi të përdorni të gjitha ose pjesët e sajtit tonë. Nëse vazhdoni me vizitën tuaj në këtë sajt, ju pranoni përdorimin e kukive tonë. Ju gjithashtu mund të hiqni kukit ekzistues nga kompjuteri juaj.

4. Cilat janë të drejtat tuaja sipas legjislacionit për mbrojtjen e të dhënave?

Ju mund të gjeni më shumë informacion mbi të drejtat tuaja sipas legjislacionit për mbrojtjen e të dhënave te Njoftimi për mbrojtjen e të dhënave dhe privatësinë" (përfshirë të drejtën tuaj për të paraqitur një ankesë tek autoriteti kompetent mbikëqyrës).

5. Kë mund të kontaktoj për informacione të mëtejshme?

Të dhënat tona të kontaktit mund t'i gjeni tek Njoftimi për mbrojtjen e të dhënave dhe privatësinë.