x

Zgjidhni gjuhën tuaj

FITONI PËR TË QENË PJESË E NJË KAMPI TRAJNIMI TË KARATESË POWER RANGERS

Po, e dëgjuat saktë! Zotëroni lojën Power Up dhe jepini një shans vetes për të fituar pjesëmarrje ekskluzive në kampin e trajnimit të karatesë POWER RANGERS. Kjo përfshin një udhëtim në grup dhe fjetjen për një natë.

Luani dhe fitoni

menyja

gjuhët

Mblidhni sa më shumë bateri që është e mundur

Luani aq shpesh sa dëshironi. Dërgoni rezultatin tuaj të lartë një herë në muaj për të fituar çmime të mrekullueshme. Paçi fat, POWER RANGER!

Kontrolloni POWER RANGER tuaj, duke përdorin butonin e hapësirës ose duke klikuar mbi ekranin e telefonit tuaj