x

Zgjidhni gjuhën tuaj

FITONI PËR TË QENË PJESË E NJË KAMPI TRAJNIMI TË KARATESË POWER RANGERS

Po, e dëgjuat saktë! Zotëroni lojën Power Up dhe jepini një shans vetes për të fituar pjesëmarrje ekskluzive në kampin e trajnimit të karatesë POWER RANGERS. Kjo përfshin një udhëtim në grup dhe fjetjen për një natë.

Luani dhe fitoni

menyja

gjuhët

çmimi i parë

Bëhuni një POWER RANGER
i aftë

Fituesit e çmimit të parë do të marrin pjesë në një kamp trajnimi të karatesë POWER RANGERS në një vend tepër sekret:

  • Juve dhe të ftuarit tuaj do t'ju ofrohet një udhëtim 4-ditor, biletat e avionit dhe akomodimi.
  • Ju do të trajnoheni nga një ekspert i zoti karateje i POWER RANGERS
  • Ju do të kridheni në botën plot aksion të POWER RANGERS

A do të jeni një nga tre fituesit me fat të kampit të trajnimit?
Për më tepër, 50 nënkampionë do të marrin gjithashtu çmime të mahnitshme si shpërblim për përpjekjet e tyre: një POWER RANGERS Dino Fury Morpher dhe një Nerf Ultra AMP për të eliminuar çdo keqbërës!

LUANI DHE FITONI
PJESËMARRËSIT ME MË SHUMË PIKË:
ÇMIMET E MUAJIT

Çdo muaj ofron një shans të për të fituar dhurata nga
POWER RANGERS dhe Panasonic

Shikoni se çfarë çmimesh mund të merrni me vete në shtëpi