x

Zgjidhni gjuhën

FITONI VENDIN TUAJ NË SERITË TELEVIZIVE TË POWER RANGERS

Ja shani juaj! Na dërgoni një video të shkurtër dhe mund të luani si shtesë në seritë televizive të POWER RANGERS. Udhëtimi përfshin fluturime në setin ekzotik dhe akomodimin brenda natës.

Fitoni!

menyja

gjuhët

Faleminderit
që dërguat videon

Videoja juaj po përpunohet dhe do të merrni një email sapo të përfundojë procesi.

Tani mund të largoheni nga faqja.

Shikoni kundërshtarët

Zbuloni heroin
brenda jush!

1

filmo

Krijoni audicionin tuaj filmik për të marrë pjesë në konkurs.

Videoja juaj duhet të jetë:

  • 10 sekonda - 2 minuta e gjatë
  • Filmuar në telefon, kamerë, dron
  • Aksion, dramë, muzikë ose çdo lloj tjetër video
  • Përfshini veten tuaj

JEPI JEPI JEPI!

2

ngarko

Përdorni formularin në këtë faqe për të ngarkuar videon dhe për të na dërguar të dhënat tuaja.

3

juria

Në përfundim të konkursit, një juri do të shikojë të gjitha videot e ngarkuara dhe do të zgjedhë një fitues.

4

fito

A keni fituar një paraqitje unike në seritë televizive të POWER RANGERS? Do ta zbuloni në prill 2021! 25 pjesëmarrësit me më shumë pikë do të marrin gjithashtu çmime nga POWER RANGERS dhe Panasonic.

Ndodhi një gabim gjatë ngarkimit. Ju lutemi rifreskoni faqen dhe provoni përsëri.

Video juaj po teleportohet...

Qëndroni në këtë faqe, ne do t'ju njoftojmë sapo të përfundojë ngarkimi.

Ngarkoni dhe fitoni

Ngarkoni videon*
20 sek - 2 min / MP4 ose MOV / rekomandohet orientim horizontal (16:9) / maks. 500 MB